Home » dukenburg

op en over de drempel in Dukenburg

Dukenburg Nijmegen

Zoals overal ga ik ook even terug kijken op de laatste dag van het jaar.

Zoveel mooie mensen

Ik heb heb in 2019 mensen leren kennen die ik zeer ben gaan waarderen.
Ik mag van sommige wat video’s maken en daar ben ik al erg trots op. ( kijk in de videolijst) Binnenkort komt de video van “Helpende handen”.
Man wat ben ik trots en blij dat ik deze mensen heb leren kennen. Een groep mensen die het zelf niet makkelijk heeft en heeft gehad, maar open staan voor iedereen, en iedereen begroeten met een lach.
Ik heb video’s mogen maken in de Wollewei en met de kerstmarkten in Malvert en het Creatief Centrum, en bij de Halloween tocht.
Het was voor mij een  eer om met Erik van Zanten een interview te mogen maken voor de camera , en met Quirijn Lokker een gesprek te hebben over Dukenburg en de politiek.
De inzet voor een hondenspeelplaats kan ik ook erg waarderen. Gemeente en initiatiefnemers zijn druk een geschikte plaats te zoeken, die voor de honden fijn is en geen overlast geeft voor bewoners.

Het klapstuk voor mij in 2019 het was het verkrijgen van de domeinnaam Dukenburg.nl. Een domeinnaam die m.i.  voor de socialmedia van Dukenburg best belangrijk is. Iedereen onthoud het en makkelijk als je iets wil zoeken op het internet.
De website van Dukenburg.nl staat online, is erg veel werk geweest, maar het is gelukt en ik heb er al veel complimenten over gehad. Weer iets moois vanuit Malvert voor Dukenburg. Malvert.online groeit langzaam verder.

Maar niet alles is rozengeur en maneschijn helaas.

Het valt niet mee om door te zetten met de website van Malvert. Er zijn mensen in Dukenburg die vinden dat Malvert geen eigen website mag hebben. Dukenburgers die een aantal jaren geleden ( mi. terecht) gigantisch gestreden hebben tegen de buurtwebsite “mijn Buurtje”., (want die website werd toen gewoon opgelegd door de gemeente.) Diezelfde mensen vinden nu dat zij het recht hebben om te bepalen dat zij het alleenrecht hebben op een website voor Dukenburg.
Soms voel ik me wel een beetje Don Quichotte die vecht tegen de windmolens.
Aangezien ik me niet laat intimideren, is men een andere weg ingeslagen,  ik word  al een tijd zwart gemaakt achter mijn rug, vooral één persoon is daar erg druk mee. Maar ik zal hem moeten teleurstellen, ook hij krijgt mij niet weg van de socialmedia. Sterker nog, met Dukenburg.nl ben ik sterker terug dan ooit.
Verder laat het laat me alleen maar zien dat ik op de juiste plek ben en dat er iemand nodig is om tegen die arrogantie van een groep te vechten die menen het alleenrecht te hebben.
Maar eerlijkheid gebied ook te zeggen dat het echt  niet leuk is, maar ik ga verder niet mezelf verlagen tot hun niveau, en reageer er verder niet op, en is dit het eerste en het laatste wat ik er over zeg.

2020

Voor 2020 heb ik weer een aantal mooie projecten in de planning. Het positief promoten van Dukenburg in het algemeen en Malvert in het bijzonder is ook dan mijn grootste drijfveer.
Ook het laatste jaar heb ik weer gezien hoe positief Dukenburgers zijn , en heel graag  mee willen helpen aan een positief imago van Dukenburg, want dat verdienen we met zijn allen.

Ik wens iedereen een fantastisch 2020, veel gezondheid en geluk en dat vele wensen uit mogen komen

Hermie

 

 

Share This Post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.