Home » Opening Ontmoetingsbrug in zorgcentrum de Wollewei in Malvert (video)

Opening Ontmoetingsbrug in zorgcentrum de Wollewei in Malvert (video)

Ontmoetingsbrug Wollewei officieel geopend
NIJMEGEN – Met het doorknippen van het lint hebben twee bewoners de ontmoetingsbrug van de Wollewei, een woonlocatie voor mensen met dementie, afgelopen vrijdagmiddag officieel geopend. Deze ontmoetingsbrug zorgt ervoor dat bewoners rond kunnen lopen en elkaar vaker ontmoeten.
Ondanks het slechte weer waren bewoners, hun familie en omwonenden goed vertegenwoordigd. Astrid Wolters, manager Wollewei: ‘’De ontmoetingsbrug is gerealiseerd dankzij de bijdragen van Stichting Volksbelang van 1895, Stichting RCOAK, Dr. C.J. Vaillant Fonds en Wooncorporatie Woonwaarts’’. Na het officiële openingsmoment om 16:00 uur kregen alle aanwezigen de gelegenheid om over de brug te lopen. Daarna was het tijd voor een borrel met hapjes om zodoende de officiële opening te vieren.
Tekst: J. van Kerkhof

API key expired. Please renew the API key.
Share This Post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.