Home » Nieuwe winkel Terre des Hommes in winkelcentrum Malvert

Nieuwe winkel Terre des Hommes in winkelcentrum Malvert

Op 15 november opent de winkel van Terre des Hommes op haar nieuwe locatie in het pand in het winkelcentrum Malvert. Na 8 mooie jaren op de oude locatie aan de Couwenbergstraat in Hatert, openen we nu de deur in Malvert. We kijken er erg naar uit om vanuit daar verder te gaan met onze strijd tegen kinderuitbuiting.

 

Ons team van vrijwiliggers nodigt u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Voor leuke kleding, huishoudelijke artikelen of voor een gezellig praatje kunt u bij ons terecht. Wij verkopen kwalitatief goede spullen die daarmee een tweede kans krijgen. Met de opbrengsten steunen we projecten in de strijd tegen kinderuitbuiting.

We zijn geopend op maandagmiddag van 13.30-17.30, dinsdag tm vrijdag van 10.00-17.30 en op zaterdag van 10.00-17.00

Graag tot vrijdag 15 november 15.00 uur bij de feestelijke opening! U bent van harte uitgenodigd.

Wil jij meer weten over Terre  des Hommes, kijk eens op hun website: https://www.terredeshommes.nl/

tekst: Leïla van der Schaaff
foto: Terre des Hommes

Share This Post

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.