Home » wat is helpende handen dukenburg een prachtige groep

wat is helpende handen dukenburg een prachtige groep

Doordat ik een leuk item aan het maken ben over betrokken Dukenburgers, en natuurlijk speciaal mensen uit Malvert, kwam ik in aanraking met de organisatie “Helpende Handen”

Jaren geleden heb ik er ook eens contact mee gehad en een presentarie gegeven van socialmedia. Helaas ben ik toen gelijk na mijn presentatie weggegaan. Nu ben ik gebleven en kreeg ik wel heel veel spijt van de eerste keer.

Het is zo’n mooie groep. Zonder enkel vooroordeel.  Vanaf de eerste minuut voel je jezelf in de groep opgenomen. Iedereen heeft zijn rugzakje, zo ook zij. Maar wat kan ik veel van deze mensen leren.Zou ik met ze willen ruilen? Nee zeker niet. Dez3 mensen worden wel in een hokje gezet, en hebben wel een stempel op hun hoofd. En dat terwijl zij zo open zijn voor een ander.

ARNO van bindkracht10 leid de groep op een mooie manier met veel respect.

Voor Mij is het duidelijk. Ik heb gevraagd of men het goed vindt als ik regelmatig terug kom, om een mooie reportage te maken van meerdere dagen.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.